Hemskt ledsen, Käärijä, ni kommer inte att vinna, vilket resultatet än blir

Det finns ju de facto bara en ESC-vinnare. Lordi. Lordis uppträdande vid ESC-finalen 2006 var av en sådan magnitud att det skapade en massiv transdimensionell, multispektral tsunami av EMP, gravitationsvågor, neutriner, tachyoner och midichlorianer som rasade genom multiversum.

Så massiv var den här kaskaden som Hard Rock Hallelujah orsakade, att den fortplantade sig också genom tidens alla riktningar, inklusive bakåt (och på tvären, men det är en annan femma).

Hur som helst, följden blev att Lordi vann, inte bara 2006 års ESC, utan alla ESC som någonsin hållits och som någonsin kommer att hållas, i vårt universum och alla parallella universum också, från 2006 till universums framtida, otroligt avlägsna värmedöd, och bakåt, hela vägen till Big Bang också.

Så vem som än tror sig se eller höra en annan ESC-låt ”vinna” tävlingen: det är bara en illusion, en fantomseger, en blipp i rumtidsflödet som kommer att raderas bara multiversums server uppdaterar sig, vilket kan ske vilken sekund som helst nu.

Annons

Publicerat av

marcusrosenlund

Vetenskapsjournalist, allmän pratmakare och inbiten fotoentusiast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s